Mijn account

Nadat je je geregistreerd hebt en ingelogd bent, dan heb je toegang tot je account, Jouw omgeving. In je account kun je de volgende gegevens raadplegen, wijzigen en/of verwijderen;

Bewerk profiel

In je profiel kun je je gegevens die je tijdens je registratie hebt ingevuld aanpassen. Je krijgt na een eventuele wijziging hiervan geen bevestigingsmail zoals je ontving tijdens je registratie.
Je profiel kun je te allen tijde wijzigen, maar nooit verwijderen. Hiervoor dien je contact met ons op te nemen via info@ditisietsvoorjou.nl.
Laat ons dan weten waarom je dit wilt doen, zodat wij onze processen en het platform kunnen blijven verbeteren. 

Plaats hulpvraag of aanbod

Direct vanuit je account kun je een hulpvraag en/of aanbod plaatsen. Hoe uitgebreider je je hulpvraag en/of aanbod omschrijft, des te beter vindbaar word je voor een match. We hebben een aantal handige velden toegevoegd waaronder categorieën en tags. Categorieën en tags zijn met name handig om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Wanneer je het op een goede manier gebruikt geef je bezoekers de mogelijkheid om goed door de website te navigeren en snel soortgelijke berichten van een bepaald onderwerp te vinden.
Op de website kunnen bezoekers door de Ctrl-toets ingedrukt te houden, meerder categorieën tegelijk selecteren.

Recente activiteiten

In je recente activiteiten vind je het aanbod en/of hulpvragen die je al eerder hebt geplaatst. Deze blijven zichtbaar en worden nooit door het systeem automatisch verwijderd. Wel worden ze gesloten als er na 60 dagen nog geen match heeft plaatsgevonden. Dit geeft je de mogelijkheid om in de toekomst het aanbod en/of hulpvraag opnieuw te plaatsen door deze opnieuw te publiceren. Je kunt ook zelf het aanbod en/of hulpvraag bewerken, sluiten en/of verwijderen. Zeker wanneer je de match hebt gevonden, dan sluit je jouw aanbod en/of hulpvraag af op de site en dan hebben wij er weer een geslaagde match bij!

« Naar mijn account »

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.