Zorg en welzijn

Zorg en welzijn (7)

Synthese is een welzijnsorganisatie in Noord- en Midden-Limburg. Zij bieden onder andere ondersteuning bij initiatieven in buurt, dorp of wijk. En bij het vormgeven van een aangename leefomgeving, inzet voor elkaar of individuele vragen. Zij streven ernaar dat iedereen meedoet.

Logeerhuis Kapstok ondersteunt mantelzorgers door degene waarvoor wordt gezorgd te laten logeren. De taken die de mantelzorger thuis vervult, nemen wij voor een korte periode over. De mantelzorger kan even op adem komen, op vakantie gaan, of om wat voor reden dan ook de zorg even overdragen.

Mensen met hersenletsel hebben toekomstperspectief. SGL biedt zorg en ondersteuning die bij de cliënt past. Haal het maximale uit je leven!

EVA Vrouwencentrum Venray is een ontmoetingscentrum in Venray voor vrouwen. Bij het centrum gaat het over: gezelligheid, diversiteit, gelijkwaardigheid, vertrouwdheid en veiligheid, ontmoeten en contacten leggen, leren en ontwikkelen van je eigen en elkaars talenten en kwaliteiten.

Zorgprofessionals behandelen en begeleiden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt.

Proteion Vrijwilligerszorg , van zorg tot diensten, passend wat bij cliënten nodig is. Zo dragen ze bij aan een goed een waardig leven. Zo verzorgen ze hulp bij huishouden, maaltijden en begeleiding.

Het Wapen van Oudshoorn is een zorgboerderij, die activiteiten biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Het Wapen van Oudshoorn wil zich onderscheiden door mensen die niet in staat zijn een bijdrage te leveren aan de voorkomende werkzaamheden of die een leef- en geluidsruimte nodig hebben, de gelegenheid te bieden om te ervaren wat het is om te kunnen leven tussen de dieren in de natuur.

    
      > Ga terug naar alle branches <       

 

 

 

 

Dit is iets voor jou

Vrijwilligerswerk - Maatschappelijke stages - Ervaringsplekken

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.