Begeleiding

begeleiding ervaringsplekVaste begeleider

Bij ‘iets voor jou’ ervaringsplek word je begeleid door vaste personen. Zij zijn het aanspreekpunt voor jou en de contactpersoon op een ervaringsplek. Zo is er regelmatig contact om te volgen hoe het gaat. Er verandert niets voor jou in het contact met een consulent of coach als je deze al hebt.

Stap naar ervaringsplek nog te groot

Het kan zijn dat je de stap naar een ervaringsplek wel wilt zetten, maar dat je meer tijd nodig hebt voordat het zover is. We kunnen dan bijvoorbeeld kijken naar passende activiteiten binnen de gemeente, of in de wijk waar jij woont. We kijken daarna wanneer jij jouw volgende stap wilt maken.Van ervaringsplek naar…

Vanuit een ervaringsplek kun je, als je dit wilt,  door naar een andere ervaringsplek. Het is ook mogelijk om een stap naar vrijwilligerswerk te zetten, of misschien naar (gedeeltelijk) betaald werk. Als je de smaak van het leren te pakken hebt gekregen kun je denken aan een leerwerktraject. Wat het ook wordt, het loopt volgens jouw route!

Waar werken we naartoe

Wij denken in mogelijkheden. Soms gaat dat gemakkelijk en soms is er wat meer voor nodig. Het komt hierbij aan op leren, ervaren en groeien. De begeleiding van ‘iets voor jou’ is daarbij een extra steuntje in je rug.

     
 

Wil je meer weten? Mail, bel of kom langs.


Contactgegevens ‘iets voor jou’ ervaringsplek

E-mail: ervaringsplek@ditisietsvoorjou.nl

Telefoon: 06 - 34 12 15 98

Locatie: Dr. Poelsstraat 6 in Venray

 
     

 

 

  

 

 

 

Dit is iets voor jou

Vrijwilligerswerk - Maatschappelijke stages - Ervaringsplekken

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.