Ik zoek jou

PR medewerker

Wij, vrijwilligers van het GehandicaptenPlatform Venray, zijn op zoek naar een vrijwilliger met affiniteit tot PR en die ons team wilt versterken om het mogelijk te maken dat Venray inclusiever wordt voor mensen met een beperking.

Regelmatig schrijft u een artikel voor De Schakel (het blad voor de ouderen) en Peel en Maas. Samen met een collega onderhoudt u de website www.gehandicaptenplatformvenray.nl .U woont de bestuursveranderingen bij om informatie op te halen. Het maken van verslagen van deze vergaderingen wordt door een notulist gedaan.

Verder bent u vrij om ook vergaderingen van werkgroepen bij te wonen. Het bestuur vergadert ca. 6 keer per jaar. Daarnaast hebben we twee keer per jaar een vergadering met alle vrijwilligers van het GehandicaptenPlatform Venray.

Lijkt dit vrijwilligerswerk dat bij u past of mocht u meer informatie willen, laat ons dat dan weten via ons mailadres: info@gehandicaptenplatform Venray. De voorzitter van het GPV neemt dan contact met u op.

Locatie

Venray
Aangeboden door
Naam organisatie: GehandicaptenPlatform Venray
Naam organisatie: ---
Soort: Regulier
MartienvanDijk (2)
Beschikbaarheid Regelmatig
Tags #Bestuursfunctie

Wie in mijn netwerk zou kunnen helpen, deel dan dit bericht !?

Wat past bij jou?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.