Ik zoek jou

Wandel en fietspaden voor gehandicapten

Het Gehandicaptenplatform Venray is op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij het realiseren van goed begaanbare paden in bossen en natuurgebieden in Venray en omgeving. In Venray zijn veel mooie bossen en natuurgebieden. Maar in deze bossen en natuurgebieden zijn nauwelijks paden die geschikt zijn voor mensen met een rolstoel, scootmobiel of met gezichtsbeperking.Ook deze mensen willen graag de natuur in.

Het programma VN-Verdrag “Onbeperkt meedoen!” geeft aan dat mensen met een beperking toegang moeten hebben tot o.a. de natuur. Houdt u van wandelen en fietsen en weet u goed de weg in de bossen en natuurgebieden in Venray en omgeving, dan is dit wellicht een mooie taak om uw kennis ter beschikking te stellen aan mensen met een beperking.

U krijgt als taak om paden en wegen te inventariseren die, eventueel met aanpassingen, geschikt zijn voor mensen met een rolstoel, scootmobiel en zichtbeperking U adviseert het GPV hierover en overlegt met de ambtenaren van de gemeente over aanpassingen en aanleg van paden. Tevens kunt u adviseren over de realisatie van nieuwe paden en het aanleggen van aantrekkelijke “ rondjes door de natuur”.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten dan nodigen wij u uit u te melden bij het secretariaat van het Gehandicaptenplatform (info@gehandicaptenplaformvenray.nl). U kunt ook bellen met mij, Peter Platzbeecker, voorzitter GPV, telefoon 0478 586594.

Locatie

Venray
Aangeboden door
Naam organisatie: GehandicaptenPlatform Venray
Naam organisatie: GehandicaptenPlatform Venray
Soort: Regulier
Martien van Dijk (1)
Beschikbaarheid Regelmatig
Tags #Wandelen#Wandelvrijwilliger

Wie in mijn netwerk zou kunnen helpen, deel dan dit bericht !?

Wat past bij jou?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.