Ik zoek jou

medewerker wereldwinkel

Wie zijn wij: Wereldwinkel Venray verkoopt originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze produkten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten er een rechtvaardige prijs voor krijgen kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.

Hoe werken wij: Wereldwinkel Venray draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Gezamenlijk dragen zij de verantwoording. Medewerkers die in de winkel staan verrichten bij toerbeurt winkeldiensten en stellen zich daarvoor in principe een dagdeel per week beschikbaar.

Je staat altijd met 2 vrijwilligers in de winkel, vaak een vast duo. Verder zijn er enkele vaste invalsters. De verkoop, de inkoop, het prijzen en etaleren, de administratie, de winkelverzorging, de PR, reparatie en klein onderhoud wordt allemaal door vrijwilligers gedaan.

Ook het bestuur bestaat uit vrijwilligers.

Wat vragen wij van jou: Van medewerkers wordt verwacht dat zij gemotiveerd zijn, dat wil zeggen dat zij het doel en de missie van de Wereldwinkel onderschrijven. We verwachten daarnaast dat medewerkers communicatief zijn ingesteld, zich klantgericht kunnen opstellen, zelfstandig kunnen optreden, maar ook goed kunnen samenwerken, dat zij gevoel voor verantwoordelijkheid hebben en een correcte uitstraling laten zien.We vragen je om klanten te helpen en hen – als ze erom vragen – informatie te verstrekken, de kassa te bedienen, en om een bijdrage te leveren aan het schoonhouden van de winkel.

Als de denkt dat het werken in onze Wereldwinkel misschien wel iets voor jou is, neem dan contact op met de coördinator medewerkers Elly van Dijck ellyvandijck54@gmail.com of loop eens vrijblijvend de winkel binnen om een praatje te maken met een van de medewerkers.

Locatie

Venray
Aangeboden door
Naam organisatie: Stichting Wereld Winkel
Naam organisatie: Stichting Wereld Winkel
Soort: Regulier, Maatschappelijke stages
A.Vullings (1)

Wie in mijn netwerk zou kunnen helpen, deel dan dit bericht !?

Wat past bij jou?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.