Ik help jou

Hulp bij energiebesparing

Wil jij je energierekening verlagen?

Vraag je eigen kant-en-klare EnergyParty aan, compleet met professionele begeleider, en kom er samen met je buren achter hoe jullie het beste kunnen besparen.

Wil jij een eigen EnergyParty?

Kijk snel op buurkracht.nl/energyparty.

Wat is een EnergyParty?

Een EnergyParty is een gezellige avond over energiebesparing met zo’n zes tot acht buren en bekenden, online vanuit huis, helemaal coronaproof! De deelnemers bekijken samen ieders energieverbruik én bespaarmogelijkheden, aan de hand van speciale informatie. Een getrainde gespreksleider begeleidt de avond. Na de party hebben alle deelnemers een concreet en persoonlijk plan. Niemand is tot iets verplicht.

Lagere energierekening De meeste mensen willen hun energierekening wel verlagen, maar weten niet precies hoe en op wie ze kunnen vertrouwen. Na een EnergyParty weten ze dat wel. De gespreksleider geeft praktische onafhankelijke informatie en door het samen te bekijken wordt energie besparen gemakkelijker en goedkoper. Bijna alle deelnemers verlagen naderhand hun energierekening en zo’n 60% gaat zelfs verder met bijvoorbeeld zonnepanelen of isolatie.

Geef je eigen EnergyParty Als gastheer of -vrouw krijg je een pakketje met uitnodigingen, waarmee je je buren en bekenden uitnodigt. Verder doe je gewoon mee met het programma, dus ook jouw eigen energieverbruik wordt onder de loep genomen.

Kijk op buurkracht.nl/energyparty voor meer informatie en om je eigen EnergyParty aan te vragen.

Locatie

Venray
Aangeboden door
Naam organisatie: Buurkracht
Naam organisatie: ---
Soort: ---
Roxanne Oude Alink (1)
Beschikbaarheid Soms
Tags #Helpen#Ondersteunen

Wie in mijn netwerk zou kunnen helpen, deel dan dit bericht !?

Wat past bij jou?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.