Ik zoek jou

Is mijn horecabedrijf/winkel voor iedereen toegankelijk en bruikbaar? Wie helpt mij dat te verbeteren?

Voor beantwoorden van die vragen heeft het Gehandicaptenplatform Venray de werkgroep Schouwen.

Wij zoeken versterking voor die werkgroep.

We zoeken mensen die mee willen werken aan het bezoeken van horecagelegenheden, winkels en andere bestaande gebouwen zoals wijkgebouwen en sportaccommodaties. Zo’n bezoek kan op aanvraag van de beheerder/eigenaar of in het kader van een project om een groep gebouwen te beoordelen. Het doel van zo’n bezoek is met de beheerder/eigenaar samen na te gaan wat veranderd kan worden om de toegankelijkheid en bruikbaarheid te verbeteren.

Behoudens de werkgroepsvergaderingen (hooguit 2 uur per maand) kan de tijd in overleg ingevuld worden. Wie meer tijd kan en wil besteden kan meewerken aan het uitwerken van verslagen, het opzetten van projecten en het overleg met belangengroeperingen en het GPV bestuur. Als je begint ga je eerst samen met een ervaren vrijwilliger op stap. Ook kun je een cursus volgen of door het lezen van cursus materiaal je kennis ten aanzien van oplossingen verbreden.

Vraag vrijblijvend informatie via info@gehandicaptenplatformvenray.nl of neem contact op met Joop Linders. Tel: 06-20325271, jooplinders@outlook.com

Locatie

Venray
Aangeboden door
Naam organisatie: GehandicaptenPlatform Venray
Naam organisatie: GehandicaptenPlatform Venray
Soort: Regulier
Martien van Dijk (4)
Beschikbaarheid Regelmatig
Tags #Adviseur#Creatieveling

Wie in mijn netwerk zou kunnen helpen, deel dan dit bericht !?

Wat past bij jou?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.